Mobiele service- en afleverbonnen

Duivestein Software Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software voor de verwerking en administratieve afhandeling van service- en afleverbonnen voor bedrijven die goederen of diensten leveren aan consumenten, organisaties en bedrijven.

Service- en afleverbonnen ‘oude stijl’

Service- en afleverbonnen bestaan natuurlijk al heel lang. Het zijn papieren documenten waarmee een medewerker van een bedrijf de opdracht krijgt om goederen en/of diensten te leveren aan een klant. Meestal zijn er meerdere kopieën die handmatig moeten worden ingevuld. Na aflevering van de diensten of goederen ontvangt de klant een kopie (doorslag) en de overige documenten gaan terug naar de zaak voor verdere administratieve verwerking. Dit is een omslachtig en tijdrovend proces. Denk alleen maar aan de tijd die het kost om een handschrift te ontcijferen en de verwarring en/of irritaties die daarbij kunnen ontstaan. Met het mobiele servicebonnensysteem dat door ons op maat wordt gemaakt kan dit veel simpeler, sneller en dus goedkoper.

Mobiele service- en afleverbonnen

Een mobiel servicebonnensysteem is geschikt voor ieder bedrijf dat service en/of goederen levert aan consumenten of bedrijven. De medewerker beschikt over een iPhone, iPad of een ander mobiel device. Hij of zij logt in met een wachtwoord op een beveiligde pagina van de website van het bedrijf en ziet een lijst met adressen waar goederen en/of diensten geleverd moeten worden. Op locatie kunnen deze gegevens worden aangevuld met bijvoorbeeld de gewerkte uren, de verrichtte werkzaamheden, geleverde onderdelen of goederen. Nadat de klant akkoord heeft gegeven worden de gegevens opgeslagen in het computersysteem van het bedrijf. Eventueel wordt er meteen een kopie van de servicebon naar de klant gemaild. De informatie kan vervolgens op elk gewenst tijdstip via de webserver worden opgehaald voor verdere verwerking in het administratiesysteem van het bedrijf. Een mobiel servicebonnensysteem werkt sneller en effectiever en bespaart dus kosten. Duivestein Software Solutions maakt deze systemen geheel naar wens en op maat van uw bedrijf.

Hiernaast vindt u een omschrijving recente projecten van mobiele service- en afleverbonnen.

Informatie aanvragen

* verplichte velden
Servicebonnen

Bekijk voorbeelden


Dit bieden we ook:

Recept & Trace Gespreksregistratie Servicebonnen Filemaker Pro