FileMaker Pro: veelzijdige software applicaties op maat

Duivestein Software Solutions ontwikkelt al bijna 20 jaar software applicaties op maat voor logistieke en administratieve doeleinden met de veelzijdige databasesoftware van FileMaker Pro. Wij hebben applicaties gemaakt voor de meest uiteenlopende doelen en toepassingen waardoor onze klanten niet alleen sneller en efficiënter kunnen werken maar vooral ook veel kosten kunnen besparen.

De voordelen van maatwerk in FileMaker Pro

Bijna ieder bedrijf heeft databestanden nodig om informatie te kunnen beheren en delen met andere gebruikers. Denk maar aan klantenbestanden of voorraad- en orderbeheer. Maar ook voor de boekhouding en factureringsprogramma’s worden databases gebruikt. Omdat ieder bedrijf een eigen logistiek en administratief systeem heeft voldoen standaard softwarepakketten vaak niet helemaal. Een softwarepakket dat op maat is gemaakt met FileMaker Pro is dan de ideale oplossing. Een systeem dat op maat is gemaakt kan ook voortdurend worden aangepast of gewijzigd. Omdat we in een tijd leven waarin alles snel en vaak verandert is dat een groot voordeel.

Wat is FileMaker Pro?

FileMaker Pro is ontwikkelsoftware voor het maken van databasebestanden. Dit kunnen simpele bestanden zijn zoals een ledenbestand van een vereniging, maar ook een complex systeem zoals bijvoorbeeld een boekingssysteem van een theaterimpresariaat. Deze bestanden kunnen uiteraard ook aan elkaar worden gekoppeld en gedeeld worden met andere gebruikers. Als men dit wenst dan kunnen de gegevens ook op een website worden gepubliceerd.

Software gemaakt met FileMaker Pro werkt onder Windows, op de Mac en op de iPhone en iPad.

Aanpassingen aan bestaande FileMaker applicaties

Bent u al gebruiker van FileMaker maar beschikt u niet over voldoende tijd of kennis om aanpassingen aan uw bestaande programma’s te maken? Wij kunnen dit voor u doen. Ook voor het upgraden naar een nieuwere versie van FileMaker Pro kunt u bij ons terecht.

Informatie aanvragen

* verplichte velden

filemaker

Bekijk voorbeelden


Dit bieden we ook:

Recept & Trace Gespreksregistratie Servicebonnen Filemaker Pro